I lördags testade jag för första gången att göra samt äta Kesoplättar. Jag måste säga att jag ångrar verkligen att jag inte testat detta innan för det var så underbart gott! Smakar mycket bättre än vanliga pannkakor!
Receptet jag gick efter hämtade jag på 56kilo.se en toppenblogg!
Här är receptet:
Kesoplättar 1 portion (2-4 plättar)
1 ägg
125g keso
0,75 msk fiberhusk
En nypa salt
Gör så här:
Mixa allt med en stavmixer och låt det stå en liten stund.
Klicka sedan ut i klickar i en panna med kokosfett utan smak.
Stek på medelvärme och när klickarna har fått en yta undertill
så vänd på dem och platta ut dem. Vänd dem flera gånger tills
de har fått en gyllengul färg och är krispiga.
Servera tillsammans med tex bär och grädde, eller som jag gjorde
med blåbär och kesella blandat med vaniljpulver (EJ vaniljsocker)